Пт, 2024-04-19, 10:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:41
В Штатах будинок для туристів провалився у величезну яму. ВІДЕО
Інші останні Новини світу
Відпочиваючих встигли евакуювати, коли почули тріск стін. Вони тікали, кинувши свої речі.

На американському курорті Summer Bay Resort неподалік від знаменитого центру розваг Walt Disney World, в штаті Флорида частина триповерхового туристичного будинку обрушилася і провалилася в утворену під нею воронку діаметром приблизно 15 метрів і глибиною 4,5 метра. Про це повідомляє NEWSru, посилаючись на CNN.

Перед обваленням очевидці чули гучний тріск і спостерігали тріщини у вікнах. Всі постояльці були евакуйовані. Евакуація почалася в понеділок після 10:30 вечора за місцевим часом, Через 40 хвилин після загальної евакуації частина будівлі обвалилася.

Туристи вибігали на вулицю, залишивши в кімнатах всі свої речі. Всього було евакуйовано 36 осіб - 20 з зруйнованої будівлі і 16 з сусіднього, що стоїть поруч. Постраждалих немає.

У Флориді іноді утворюються карстові воронки природного походження, в які іноді провалюються будинку. Така воронка викликана вимиванням водами грунту або корінний підстильної породи, через що з'являється порожнину. Коли її звід обвалюється, на поверхні землі залишається карстова воронка.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 956 | Додав: adminA | Теги: величезну яму. ВІДЕО, будинок для туристів, Штатах | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]