Пт, 2024-04-19, 17:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:26
В США Яценюк зустрівся з представниками української діаспори
Інші останні Економічні новини

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк зустрівся з представниками української діаспори в США. Про це він написав у Facebook.

За його словами, це його перша зустріч у Вашингтоні, одразу після прильоту.

"На зустрічі підняли питання результатів саміту Великої сімки. Заява за підсумками саміту G-7 свідчить, що ніхто не зробив жодного кроку назад. Питання зняття санкцій щодо Росії може піднятися тільки тоді, коли будуть повноцінно виконані Мінські домовленості, коли Росія забереться з України. Не можна забувати і про питання Криму. У заяві країн Великої сімки йдеться, що вони ніколи не визнають незаконної анексії української території", - написав Яценюк.

Нагадаємо, 8-10 червня прем’єр-міністр України перебуває в Сполучених Штатах Америки з офіційним візитом. До делегації входить міністр фінансів України Наталія Яресько. Глава уряду зустрінеться з лідерами американського Конгресу, серед яких спікер Палати представників Конгресу США Джон Бейнер, представники Демократичної і Республіканської партій.

8 червня лідери країн "Великої сімки" ухвалили рішення пов'язати питання санкцій проти Росії з виконанням нею Мінських домовленостей. За словами канцлера Німеччини Ангели Меркель, санкції у разі необхідності буде посилено.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 834 | Додав: adminA | Теги: представниками української діаспори, США, Яценюк | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]