Пт, 2024-04-19, 15:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:38
Виграла срібну медаль українська велогонщиця, яку під час тренування збив джип
Інші останні Спортивні новини

Українська велогонщиця Ольга Шекель стала другою у гонці з роздільним стартом, яка відбулася в рамках першості Старого Світу з велошосе у віці до 23 років, що проходить в Естонії.

Як повідомляє XSport.ua, на дистанції 18,4 кілометра українська спортсменка поступилася переможниці німкені Мейке Крегер семи секундами.

Третьою до фінішу прийшла інша представниця Німеччини Корінна Лехнер, яка програла Шекель 11 з гаком секунд.

Ользі вдалося завоювати медаль через чотири дні після того, як під час тренування вона і її колега Христина Кондратенко стали жертвою аварії. Спортсменок збив джип, в результаті чого зламався велосипед для групової їзди.

"Від болю мучилася всю ніч, переживала, але головне, що я ціла. Сьогодні Бог винагородив мене за старання і за страждання. Я щаслива!", - цитує Шекель Racehorizonpark.com.

Раніше українець Віталій Буц виграв другу міжнародну гонку в рамках Odessa Grand Prix. Екс-чемпіон України у груповій гонці випередив на фініші словенця і латвійця.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 928 | Додав: adminA | Теги: срібна медаль, Тренування, українська велогонщиця, збив джип | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]