Сб, 2024-04-20, 05:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:55
WebMoney.UA НБУ зареєстрував як внутрішньодержавну систему розрахунків
Інші останні Економічні новини

Національний банк України зареєстрував платіжну систему WebMoney.UA як внутрішньодержавну систему розрахунків, повідомляє УНІАН з посиланням на інформацію компанії на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook .

"Відтепер WebMoney.UA - офіційно зареєстрована Національним банком України як внутрішньодержавна система розрахунків. Вона внесена до відповідного розділу Реєстру платіжних систем НБУ 21 травня цього року", - наголошується в повідомленні.

За інформацією компанії, завдяки набутому офіційному статусу правова основа діяльності в Україні зміцнилася, відповідно посилилися і юридичні гарантії для користувачів системи, і можливості контролю за її роботою з боку НБУ.

Компанія відзначає, що рівень доступності сервісів системи і тарифи залишаються без змін.

Нагадаємо, влітку 2013 року контролюючі органи заявили про "значні порушення" в роботі товариства з обмеженою відповідальністю, що є гарантом діяльності платіжної системи WebMoney Transfer на території України. В результаті Міндоходов заблокувало на пов'язаних з електронною системою розрахунків WebMoney рахунках понад 60 млн грн.

Пізніше WebMoney повідомила про тиск чиновників Міндоходов з червня 2013 року і про часткове відновлення своєї діяльності в Україні.

У березні 2014 суд скасував арешт грошових коштів на банківських рахунках української компанії-гаранта WebMoney.UA, і компанії вдалося розблокувати гроші користувачів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 819 | Додав: adminA | Теги: WebMoney.UA, внутрішньодержавну систему розрахун, НБУ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]