Чт, 2024-04-25, 02:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:59
З доказами невинуватості Надії Савченко з'явилося докладне ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Відомий російський адвокат, вчений-правознавець, політик та публіцист Марк Фейгін, що є на даний момент одним із судових захисників української льотчиці, народного депутата старшого лейтенанта ЗСУ Надії Савченко, опублікував посилання на детальну хроніку подій, яка доводить невинуватість його підзахисної.

Про це він написав 16 серпня 2015 року на своїй сторінці у Twitter.

"Прошу максимального ретвіту. Це розповідь-відеодоказ невинуватості Надії Савченко. Хроніка 17 червня 2014 року", - написав Фейгін.

У ролику наводиться реконструкція бою, що відбувся о 6-ій ранку 17 червня 2014 року у Луганській області в районі траси Щастя-Луганськ, після якого Савченко було взято в полон.

Раніше адвокат Ілля Новіков виклав дані білінгу телефону Савченко від фахівців life:) та "МТС-Україна", що доводять невинуватість Савченко. Окрім цього, згідно з даними чергової експертизи, підтверджено фальсифікацію відео, яке нібито було зроблене "народним мером" Лутугиного й використовується у суді в якості доказу провини Савченко.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 815 | Додав: adminA | Теги: докази невинуватості Надії Савченко, докладне ВІДЕО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]