Чт, 2024-04-25, 08:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:17
З рахунком 3:0 «Динамо» обіграло «Карпати»
Інші останні Спортивні новини

Київське «Динамо» виграло на НСК «Олімпійський» у львівських «Карпат» з рахунком 3:0  і закріпилось на першому місці турнірної таблиці національного чемпіонату країни.

У першому таймі господарі дев’ять разів били у напрямку львівських воріт. А рахунок відкрили із штрафного. Мігель Велозу з 22 метрів завдав удар у праву «дев’ятку» рамки Романа Мисака, який проводжав політ м’яча поглядом.

На 54-й хвилині помилка під час передачі Дмитра Кльоца дозволила виявити свої здібності форварду Андрію Ярмоленку. Динамівець перехопив м’яч, увірвався в штрафмайданчик, двічі обігравши Кльоца, і з розвороту пробив у дальній кут воріт «Карпат» — 2:0.

На 72-й хвилині Ярмоленко з правого флангу зробив навісну передачу на лінію воротарського майданчика і, хоч Жуніор Мораес не влучив головою по м’ячу, однак він потрапив на носок захисника і зрізався у сітку воріт.

Таким чином, підопічні Сергія Реброва вже на п’ять очок випередили донецький «Шахтар», який йде в турнірі другим.

У неділю, 16 серпня, відбудуться решта поєдинків п’ять туру: «Сталь» — «Волинь», «Металіст» — «Говерла», «Чорноморець» — «Зоря».

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 749 | Додав: adminA | Теги: «Динамо» обіграло «Карпати», рахунок 3:0 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]