Сб, 2024-04-27, 00:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Науковці університету Пенсильванії вперше отримали пряме зображення рекордно холодного коричневого карлика - зірки, що не відбулася, температура якої лише на десяток градусів перевищує кімнатну.

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-10-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


У центрі Запоріжжя в супермаркеті "Сільпо", розташованому в центральному універмазі "Україна", стався вибух. За попередніми даними в результаті вибуху ніхто не постраждав.



Британець Том Боддінгем випадково став володарем домашнього капця завдовжки понад два метри. Таке взуття чоловік отримав після того, як оформив замовлення в інтернет-магазині.




Київські активісти під будівлею Міністерства внутрішніх справ влаштували сидячий протест проти катувань у міліції, вимагаючи покарати вбивць студента Ігоря Індила.




Посаду спортивного директора клубу, яку раніше були скасували,  обійматиме екс-наставник команди та національної збірної України Олексій Михайличенко.



Інтернет-видання "Свідомо" опублікувало записи камер спостережень з Шевченківського райвідділу міліції, які свідчать про те, що студент Ігор Індило загинув від рук міліціонерів.



На Кубку світу з регбі, який цими днями проходить у Новій Зеландії, відбувся поєдинок за бронзові медалі. Їхніми володарями стали регбісти збірної Австралії, які виявилися успішнішими за збірну Уельсу.



Десятки студентів у Сантьяго увірвалися до будинку чилійського парламенту і на вісім годин захопили його, вимагаючи запровадження безкоштовної освіти.



22 жовтня в Києві хмарно із проясненнями, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі +1...+3 градуси, удень +7...+9 градусів.