Сб, 2024-04-20, 10:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Науковець-фізик Олександр Жипа впевнений, що енергія Сонця, від якої залежить життя на Землі, розрахована ще на кілька мільярдів років, тому кінець світу, про який так багато говорять провісники, саме на цей термін і відкладається.

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-10-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Найпопулярнішим автомобілем серед європейців був визнаний Volkswagen Golf. Згідно з дослідженням компанії Jato, продажі цієї моделі у вересні зросли на 8,5% і становили майже 48 тис автомобілів.



Адвокати Кучми мають намір апелювати до досудового слідства у зв'язку з рішенням Конституційного Суду (КС), згідно з яким обвинувачення в злочині не може ґрунтуватися на даних, одержаних незаконним способом



Жоден з лідерів Європейської народної партії (ЄНП) під час саміту ЄНП 22 жовтня не виступив проти пропозиції не парафувати в грудні з Україною Угоду про асоціацію.



У Туреччині, де напередодні стався потужний землетрус магнітудою 7,2, тривають повторні підземні поштовхи. Більшість мешканців провінції Ван залишаються на вулицях, люди зізнаються, що бояться заходити в будинки.



Жителі американського міста Шарон у штаті Вісконсін обрали своїм мером кота на ім'я Фредді.



У п'ятницю перед початком ток-шоу "Шустер Live" біля студії, де проводилася зйомка, прихильники Юлії Тимошенко закидали яйцями радника президента Ганну Герман.



Французька Національна академія хірургії (Académie nationale de chirurgie) засудила необгрунтовані хірургічні операції зі зміни розмірів чоловічого статевого члена.



Багата на нафту Лівія, позбавлена Полковника, може перетворитися на новий Дубай - або скотитися, подібно до Іраку, в прірву громадянської війни. Оглядачі підбивають фінансові підсумки війни, пригадують "брудні таємниці" режиму.



25 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вночі і вранці місцями туман, вітер східний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі 0...+2 градуси, вдень +5...+7 градусів.




Если Вы все же решились на строительство, то вам стоит учесть еще один не мало важный фактор, а именно — где будут жить строители.


Строительство - очень серьезное и ответственное дело, к которому следует готовиться заранее и все правильно спланировать.