Ср, 2024-04-24, 01:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Володимир Семенович Висоцький - легендарний поет і актор, нещодавно постав перед здивованою публікою в Михайлівському театрі в Санкт-Петербурзі.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-10-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Боргова криза в Європейському союзі має бути подолана якнайшвидше, інакше світова фінансова система розвалиться. Таку заяву зробив мільярдер Джордж Сорос та 95 колишніх чиновників ЄС.




Поки світ ще оплакує Стіва Джобса, який 5 жовтня пішов з життя у віці 56 років, в Італії вже готуються відкрити найбільший на планеті музей Apple.


Екс-олігарх з Росії Борис Березовський назвав власника футбольного клубу "Челсі" Романа Абрамовича "гангстером" (бандитом) під час чергового виступу на судовому процесі в Комерційному суді в Лондоні.


Серед користувачів Youtube набув популярності відеоролик з неймовірним випадком, що стався у Білорусі. Співробітник міліції дивом залишився живим у ДТП.


У Києві біля дому форварда київського "Динамо" Артема Мілевського виявлено обгорілим його автомобіль Maserati Quattroporte. Автомобіль виявлено у середу вранці на вулиці Івана Франка у центрі столиці.


13 жовтня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень невеликий дощ, вітер північно-західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі +3...+5 градусів, удень +10...+12 градусів.



Національний банк України дозволив банкам купувати валюту у фізичних осіб при пред'явленні будь-якого документа, що засвідчує особу, і не копіювати його. Про це йдеться у зверненні голови НБУ.



В іспанській Барселоні відбулося жеребкування групового раунду Кубка Європи. Україна в цьому, другому за значущістю клубному турнірі континенту, представлена двома клубами.