Ср, 2024-04-24, 18:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Європейський союз переніс на пізніший термін саміт Україна-ЄС, на якому планувалося парафувати угоду про асоціацію.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2011-10-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Інцидент стався під час ранкової зміни після достатньо агресивного спілкування з учнями. З опіками третього ступеня тяжкості вчительку доставили на вертольоті до госпіталю в Монпельє.



Службові особи Вінницького обласного клінічного онкодиспансеру підозрюються у продажу препаратів, які виділяються онкохворим за рахунок бюджетних коштів, повідомили у прес-службі прокуратури.


Американцям, які живуть в місті Сан-Дієго на півдні штату Каліфорнія, найбільше щастить. Такого висновку дійшли автори рейтингу найбільш везучих міст США з журналу Men's Health.



19 жовтня 2011 року стартує всеукраїнський конкурс двійників українського поета і прозаїка Тараса Шевченка.



Науковець з Японії Хіроцугу Уесіма довів, що споживання пива ніяк не впливає на появу у чоловіків середнього віку так званого пивного живота. Результати роботи були представлені на науковій конференції.



Влада штату Массачусетс повідомляє, що сім'я заблукала в семи акрах кукурудзи і викликала службу "911". На порятунок горе-туристів поліцейському та власнику ферми знадобилось всього 10 хвилин.



Свято Покрови Пресвятої Богородиці (День милосердя і співчуття) відзначають християни східного обряду цієї п'ятниці. Цьогоріч відзначається 1101-ліття свята.



У відповідь на резонансну дорожньо-транспортну пригоду, що сталася в Маріуполі за участю футболістів місцевого "Іллічівця", вболівальники клубу готуються до акцій протесту.



Екс-майор Держохорони Микола Мельниченко двічі намагався залишити територію України, а 23 вересня слідчий СБУ ухвалив постанову про оголошення його в розшук.



Влада Таїланду намагається зупинити паніку в столиці Бангкоку, спровоковану зростаючою загрозою повені. "Рівень води стабільний і не підвищується. Я б хотіла, щоб люди перестали панікувати".



Представники форуму громадських організацій вимагають від Верховної Ради саморозпуститися і призначити дату дострокових виборів.



35-річна британка стверджує, що вже протягом півтора року не займалась сексом. При цьому лікарі визначили в неї вагітніст. Жінка вважає, що з нею сталось якесь медичне диво, вона завагітніла від перегляду порно.



Наукові інститути просять президента повернути Україні зимовий час 30 жовтня, а потім ще раз проаналізувати: чи варто переходити на літній час.



15 жовтня в Києві хмарно із проясненнями, часом невеликий дощ, уночі з мокрим снігом, вітер північно-західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі 0...+2 градуси, удень +5...+7 градусів.