Пт, 2024-04-26, 17:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Защитник японского футбольного клуба "Фагиано Окаяма" Рюджиро Уэда отправил мяч в ворота соперников головой с расстояния не менее 58,6 метра, обновив мировой рекорд, установленный в Норвегии месяц назад.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2011-10-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



На видео видно, что Суонк выступала с удовольствием. Со сцены она заявила, что для нее честь присутствовать на праздновании 35-летия Рамзана Кадырова, и порадовалась за людей, которые так счастливо живут в русской провинции.

склад

 

На сегодняшний день есть очень много предложений на аренду различных помещений: аренды квартир, сдам офис, ищу склад, сдам гараж.



1 листопада в Києві мінлива хмарність, уночі і зранку місцями невеликий дощ, удень без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі +2...+4 градуси, удень +7...+9 градусів.



Минулими вихідними відбулися шість матчів 15-го туру української Прем'єр-ліги. Динамівці мали шанс збільшити відрив від "Металіста", який не зумів переграти "Ворсклу", але не змогли забити "Таврії".



FATF (Financial Action Task Force) вилучив Україну з чорного списку. Про це заявила перший заступник голови Адміністрації президента України Ірина Акімова.



В понедельник НАТО официально завершит военную операцию "Объединенный защитник" в Ливии. Это должно произойти до 23:59 по местному времени. В Североатлантическом альянсе открыто называют завершающуюся миссию "одной из самых успешных" за всю историю.



В наше время люди стали все больше путешествовать в различные страны ближнего и дальнего зарубежья. Возможно, одна из весомых причин этого является интерес людей к познанию новых неизвестных стран, желание окунуться в традиции и культуры других жителей.


Голова місії довгострокових спостерігачів Бюро з демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ Корін Йонкер негативно оцінила процес підрахунку голосів на виборах президента Киргизстану і вказала на наявність інших порушень в ході голосування.



Законопроект про декриміналізацію Кримінального кодексу практично готовий до розгляду в парламенті, заявляє лідер фракції Партії регіонів.



31 жовтня в Києві невелика хмарність, без опадів, уночі й вранці слабкий туман, вітер західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі -1...+1 градус, удень +8...+10 градусів.