Пт, 2024-04-19, 23:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


У ніч на 9 листопада (8 листопада о 23:28 за Гринвічем, 9 листопада о 02:28 за Києвом) повз Землю пролетить астероїд 2005 YU55, розмір якого може досягати 400 метрів, повідомляє NASA.

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-10-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




За словами президента "Баварії" Карла-Хайнца Румменіге, ціла група гравців покине команду після завершення контрактів. "Переговорів з гравцями, чиї контракти закінчуються в 2012 році, ми вести не будемо".



Популярний український письменник Юрій Андрухович розповідає про те, що його країна скотилася сьогодні до арештів, стеження, цензури - тих реалій, які українці хотіли перемогти в ході Помаранчевої революції.



Центр Одеси оточений правоохоронцями. Зокрема, правоохоронці оточили район стадіону "Спартак". Рух у декількох кварталах від клубу перекрито




Як заявив менеджер українця Бернд Бенте, наступний бій Віталія планується на лютий-березень 2012 року. Серед можливих суперників - німець Марко Хук.


Янукович вирушить до Брюсселя після того, як основна частина переговорів з Євросоюзом про підписання Угоди про асоціацію буде завершена, і проект договору буде спрямований на технічну підготовку до парафування.



28 жовтня в Києві малохмарно, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі -1...-3 градуси, удень +8...+10 градусів.