Пт, 2024-03-29, 02:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Лорд Саймон Волфсон учредил премию размером 250 тысяч фунтов стерлингов за всестороннюю научную разработку сценария максимально безболезненных похорон единой европейской валюты.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2011-10-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Рекордсмен за сумарною тривалістю космічних польотів Сергій Крикальов заявив, що першу базу на Місяці можна буде побудувати, лише загерметизувавши відповідну печеру природного походження, якщо таку знайдуть.



Гурт Sirena стала найкращим українським виконавцем (Best Ukrainian Act) за версією 18-й щорічної музичної церемонії нагородження MTV Europe Music Awards 2011.



Проект строительства ледяной мечети рядом со знаменитым комплексом ледяного отеля в Юккасъярви начат в северной Швеции.



Редчайший желтый бриллиант весом 32,77 карата продан на торгах аукционного дома Christie's за 6,6 млн долларов.



Жительница штата Миссури сняла на камеру своего телефона два неопознанных летающих объекта в виде светящихся шаров. На записи видно, как они быстро летят по вечернему небу.



Сьогодні в Києві стартує міжнародний тиждень моди Mercedes-Benz Fashion Week Kiev, який пройде до 23 жовтня. Модна подія осені стане першим заходом, який відбудеться в "Олімпійському дворику".



На четвер Брюссель намічав робочу зустріч з українським президентом для обговорення угоди про торгівлю, але, розгнівавшись через гоніння на Тимошенко, "переніс її на пізнішу дату", повідомляють ЗМІ.



Збірна України з карате залишилася за бортом чемпіонату світу, який через кілька днів відбудеться в італійському Турині. Спортсменам, які є одними з головних фаворитів турніру, просто відмовили у візі.



Космічний телескоп NASA "Кеплер" (Kepler) всього за 136 днів виявив 1235 екзопланет. Такі дані NASA стали відомі після обстеження порівняно невеликої ділянки нашої Галактики - Чумацького Шляху.



20 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі 0...+2 градуси, удень +11...+13 градусів.