Чт, 2024-04-25, 12:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Чи може диктатура, непереконливо маскуючись під демократію, проводити ЧЄ з футболу? - запитує автор несподіваної публікації в німецькій Der Tagesspiegel Ґерд Аппельцеллер.



Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-10-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


У лондонському суді тривають слухання за позовом Бориса Березовського до Романа Абрамовича, якого той звинувачує в шантажі, зловживанні довірою і порушенні умов контракту.



У Греції триває загальний страйк. Парламент має розглянути у другому читанні пакет заходів, які передбачають звільнення тисячі держслужбовців, скорочення зарплат і пенсій. Поліція готується до нових безладів.



Підбираючи жертву в надрах британського парламенту, Кремль міркував просто: потрібен депутат-ловелас, бажано який симпатизує Росії. Майк Хенкок, який став ідеальною мішенню для помічниці Каті.



У Брюсселі офіційно завершилися переговори про створення зони вільної торгівлі між Україною і Євросоюзом.



Близько 400 людей пікетують Верховну Раду в четвер на знак протесту проти скорочення соціальних гарантій. А в цей час голова парламенту на сходах ВР зустрічає еміра держави Катар шейха Хамада бін Халіфі Аль Тані.



Колишній лівійський лідер Муаммар Каддафі помер від ран, отриманих в четвер, під час захоплення його рідна міста Сірт військами Перехідної національної ради Лівії.



21 жовтня в Києві хмарно із проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ, вітер західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі +4...+6 градусів, вдень +8...+10 градусів.