Чт, 2024-03-28, 19:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



З 2014 року туристи зможуть отримати шенгенську візу тільки після проходження процедури дактилоскопії.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2011-10-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Лідер української збірної з фехтування, олімпійська чемпіонка Пекіна Ольга Харлан завоювала бронзову медаль чемпіонату світу, який цими днями проходить в італійській Катанії.



Навколо авторитетної американської ділової газети Wall Street Journal вибухнув грандіозний скандал: видання викуповувало десятки тисяч примірників власного тиражу за заниженими цінами.



Перший матч відреконструйованого НСК "Олімпійський" відбудеться, як відомо, 11 листопада. Екзаменуватиме збірну України в товариському поєдинку один з головних претендентів на перемогу в Євро-2012.



Французька журналістка і письменниця Трістан Банон, яка звинувачує екс-главу МВФ Домініка Стросс-Кана у спробі зґвалтування, написала книгу, де називає його не на ім'я, а "свинею" і "людиною-бабуїном".



Європейський парламент розгляне резолюцію щодо України на пленарній сесії 24-27 жовтня. Відповідне рішення було прийнято в ході дебатів, проведених в середу у зв'язку з винесенням вироку Юлії Тимошенко.


У квартирі лідера організації воїнів-"афганців" "Ніхто крім нас" Олександра Ковальова проводиться обшук. Про це в середу на мітингу в Києві повідомив голова федерації профспілок В'ячеслав Рой



14 жовтня в Києві хмарно із проясненнями, уночі без опадів, удень невеликий дощ, вітер північно-західний, 7-12 м/сек., температура повітря вночі +2...+4 градуси, удень +5...+7 градусів.



Янукович виступає за декриміналізацію статті вироку прем'єр-міністру Юлії Тимошенко. Про це він повідомив журналістів у Кам'янці-Подільському.