Пт, 2024-04-26, 02:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Як відомо, ультрас донецького "Шахтаря" оголосили безстроковий протест. Фани бойкотують домашні матчі своєї команди, протестуючи проти репресій проти них з боку правоохоронних органів.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-10-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Авіалайнер Dreamliner компанії Boeing вирушив у свій перший комерційний рейс - на три роки пізніше, ніж було заплановано. Рейс японської авіакомпанії All Nippon Airlines має доставити пасажирів із Токіо в Гонконг.



Туреччина готова прийняти допомогу від іноземних держав для боротьби з наслідками потужного землетрусу, що забрав життя 459 людей. Досі країна відмовлялася від міжнародної підтримки.



У Всеукраїнському об'єднанні "Батьківщина" заявляють, що вже в п'ятницю Генеральна прокуратура України через суд спробує відновити кримінальні справи стосовно екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.



Лікарі "швидкої" не доїжджають до смертельно хворих, а міліціонери не завжди можуть наздогнати насильників через те, що ніколи не проти підробити таксистами.



27 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі -1...-3 градуси, удень +7...+9 градусів.