Чт, 2024-04-25, 14:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Британські ЗМІ пишуть про прийдешній сьогодні у Високому суді Лондона початок розгляду позову Бориса Березовського проти Романа Абрамовича більш ніж на 2 млрд фунтів стерлінгів.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2011-10-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Першу в світі повністю багаторазову ракету-носій і такий же корабель для неї має намір створити приватна американська компанія SpaceX.


Триста п'ятдесят сім дівчат віком від 15 до 65 років, одягнених в купальники, встановили новий світовий рекорд, який зафіксував представник "Книги рекордів Гіннесса".


Для перемоги на виборах у Верховну Раду по одномандатному виборчому округу необхідно витратити від 1 до 5 мільйонів доларів, повідомив голова Комітету виборців України Олександр Черненко.


Скандальний кліп гурту "ДИО.фильмы" набрав 100 тисяч переглядів в інтернеті і потрапить на телебачення. Учасники групи власними силами зняли кліп на пісню "Ты зря ему дала".


4 жовтня в Києві мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень невеликий дощ, вітер південно-західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі +8...+10 градусів, вдень +18...+20 градусів.