Чт, 2024-04-25, 17:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Украина активными темпами готовится к футбольному чемпионату Евро-2012. В выходные в Киеве - столице Украины - открыли главную арену праздника, на которой состоится финальный матч Евро-2012.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-10-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


8 жовтня в місті Більбао стартував перший в Іспанії чемпіонат з тристороннього футболу. У чемпіонаті візьмуть участь 37 команд. Перша показова гра відбулася в суботу на стадіоні Гечо між трьома командами.



З 7 по 9 жовтня у Вальпараїсо проходив щорічний карнавал "Тисяча барабанів" або "Тисяча ударних". На фестивалі молоді люди влаштували флеш-моб: розписали власні напівголі тіла та станцювали запальний танець.



Міліціонери оточили приватний будинок у райцентрі Сарни на Рівненщині. У цей момент там працює команда піротехніків – оглядають кількасот-кілограмову авіабомбу часів Другої світової війни.



У вівторок 11 жовтня під час винесення вироку екс-прем'єр-міністру Юлії Тимошенко біля будівлі Печерського районного суду Києва на вулиці Хрещатик можливе здійснення терактів.



Канадські вчені заявили, що для успішного зачаття сексом треба займатися вранці. Саме в ранковій спермі міститься найбільша кількість необхідних для зачаття активних сперматозоїдів.


Ціни на житлову нерухомість в Україні через корупційну складову та бюрократію завищені на 40-60%, вважають вітчизняні банкіри. Держава наразі має підтримувати житлове будівництво.



Вчені з університету штату Пенсільванія радять людям, які мають проблеми із зайвою вагою, пити зелений чай. Цій властивості чай зобов'язаний речовині епігаллокатехін-3-галлат, яке нейтралізує жири.



Порнография во всемирной Сети не только помогает мошенникам, спамерам и распространителям вирусов, но и способствует развитию передовых интернет-технологий, считают эксперты.


Десять тисяч туристів зможуть відвідати Японію абсолютно безкоштовно. Таким чином влада країни заохочує мандрівників, потік яких значно скоротився після землетрусу в березні 2011 року.



На минулому тижні парламент ухвалив у цілому зміни до Житлового кодексу, якими заборонив використання житлових приміщень для виробничих потреб.



На торгах в США, організованих аукціонним будинком RM Auctions, був проданий автомобіль, який вважається найстарішим у світі транспортним засобом, що працює.



11 жовтня в Києві хмарно із проясненнями, уночі без опадів, удень невеликий дощ, вітер західний, 7-12 м/сек., температура повітря вночі +3...+5 градусів, удень +12...+14 градусів.



Премію Шведського державного банку з економічних наук пам'яті Альфреда Нобеля 2011 присуджено двом американським науковцям - Томасу Сардженту і Крістоферу Сімсу.



Лідер Німеччини і Франції досягли угоди про шляхи виходу з боргової кризи в єврозоні. Після зустрічі в Берліні Меркель і Саркозі повідомили, що погоджений ними план передбачає "важливі зміни" принципів існування єврозони.



Рада ЄС з питань закордонних справ обговорює можливу реакцію Брюсселя на вирок у справі екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Про це повідомила Верховний представник ЄС Кетрін Ештон.



Україні встановили термін для створення вільного ринку газу та електроенергії - до 2015 року. Протягом чотирьох років країна зобов'язана підвищити до ринкового рівня тарифи на газ і електроенергію.



10 жовтня в Києві хмарно із проясненнями, уночі сильний дощ, удень невеликий дощ, вітер північно-східний, 7-12 м/сек., температура повітря вночі +5...+7 градусів, удень +9...+11 градусів.



8 жовтня 2011 року відбулося довгоочікуване відкриття головної арени України - Національного спорткомплексу "Олімпійський". На урочистій церемонії, організованій НСК "Олімпійський", зібралося 58 тисяч гостей з усіх куточків України і світу.