Пт, 2024-04-26, 06:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Вчені проаналізували дані, зібрані космічним зондом "Мессенджер" за час роботи на орбіті найближчої до Сонця планети.

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-10-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


3 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі +3...+5 градусів, удень +15...+17 градусів.



У Луцьку виготовили найдовший хачапурі. Його довжина досягла 9 метрів 72 сантиметрів. Свято, під час якого був виготовлений цей смачний рекорд відбулося на території комплексу "Гарнізон".



У Росії набирає обертів "охота" на єті. Міжнародна експедиція до місць ймовірного проживання снігової людини в Гірській Шорії і наукова конференція з гомінології пройдуть в Кемеровській області.



Феодосійський міський суд засудив до п'яти років позбавлення волі 23-річного мера курортного селища Орджонікідзе (Крим) Максима Дубініна.



Постійним моніторингом соціальних мереж, в першу чергу Facebook і Twitter з метою виявлення громадської думки займатиметься Нью-Йоркський підрозділ Федрезерву США.