Пт, 2024-04-19, 15:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Науковці з Прінстонського університету (США) показали ходову модель килима-літака.

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-10-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Ціни на золото у вівторок, 4 жовтня, демонструють упевнену позитивну динаміку на тлі збільшення попиту на надійніші активи з причини стурбованості щодо ймовірності дефолту Греції, свідчать дані бірж.



Кількість загиблих в результаті повені, яка триває, в Таїланді досягло 215 осіб. Від ударів водної стихії з кінця липня постраждали 2,5 млн осіб.



Віталій Кличко, лідер партії "УДАР" відмовився від боротьби за пост мера Києва і балотуватиметься одразу в президенти.



П’ятий за рік візит патріарха Російської православної церкви Кирила в Україну минув досить спокійно.



Онук циганського барона Кирила Рашкова, що має те ж саме ім'я та прізвище, здався владі після того, як раніше в понеділок його оголосили в загальнонаціональний розшук.



У Вищий адміністративний суд надійшла скарга на указ президента про присвоєння митрополиту Київському і всієї України УПЦ МП Володимиру звання "Герой України".



Alfa Romeo в 2013 році має отримати новий справді унікальний двигун. Йдеться про чотирициліндровий мотор з турбонагнітачем і прямим впорскуванням об'ємом 1,8 л, який видаватиме 300 к.с.



На кубку світу з регбі, який цими днями проходить у Новій Зеландії, завершився груповий раунд. За його результатами визначилися всі учасники чвертьфінальної стадії змагань.



Донька Юлії Тимошенко Євгенія Карр та заступник голови "Батьківщини" Григорій Немиря зустрілися з генсекретарем Ради Європи Торбйорном Ягландом у Страсбурзі.



Третій рік поспіль рейтинг сексуальності очолює актор Роберт Паттінсон - виконавець головної ролі закоханого вампіра Едварда Каллена в фільмі "Сутінки".


"Украй недалекоглядною і безвідповідальною" вважають єпископи УГКЦ політику нинішнього керівництва держави. Про це ідеться у листі єпископів УГКЦ до Віктора Януковича.


Президентський законопроект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України" може бути серйозно доопрацьований до другого читання.



Щорічний метеорний потік драконід досягне свого піку в суботу, 8 жовтня. Цього року зорепад буде неймовірно яскравим: за сприятливих умов можна буде побачити більше тисячі метеорів на годину.



В Україні 5 жовтня в Чорнобильській зоні відчуження відбудеться церемонія початку будівництва Централізованого сховища радіоактивних відходів. Об'єкт планується пустити в дію в 2012-2013 році.



5 жовтня в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, уночі і зранку слабкий туман, вітер західний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі +11...+13 градусів, удень +20...+22 градуси.




 

В октябре была зарегистрирована рекордная стоимость элитарного жилья в Киеве: самую дорогую квартиру, выставленную на продажу, можно было купить за 16 млн долларов (128 млн грн). Эта цена вдвое и даже втрое превышает стоимость самых дорогих квартир столицы за последние полгода.