Чт, 2024-03-28, 10:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



У Техаському університеті в Далласі дослідники розробили пристрій, здатний приховувати предмети одним рухом важеля електричного вимикача.
Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-10-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Хей вирішив не чекати пропозицій від Віталія Кличка до 13 жовтня. Причина, яка спонукала Хея завершити кар'єру, не повідомляється. А на офіційному сайті боксера поки немає жодних коментарів з цього приводу.


Запуск "справжнього" iPhone5, над яким активно працював засновник Apple Стів Джобс, очікується в наступному році – як і нових продуктів серії iPod, Mac і iPad.



За місяць в Атлантичному океані знайшли два кораблі з вантажем срібла. Обидва вони стали жертвами німецьких субмарин, але в різних світових війнах.


Президент Федерації баскетболу України (ФБУ) Олександр Волков розповів про те, що собою являтиме заявка країни на право проведення Eurobasket-2015.



Євросоюз може переглянути політику щодо України у зв'язку з вироком Юлії Тимошенко. "ЄС дуже розчарований вироком, винесеним в Україны на судовому процесі у справі Тимошенко.



Недалеко від узбережжя Чилі біологи виявили найбільший з відомих нині вірусів. Аналіз гігантського вірусу дозволив встановити, що подібні віруси, найімовірніше, походять від одноклітинних організмів.



У Таїланді зафіксовано чергову масову втечу крокодилів: 100 рептилій, що виросли в неволі, покинули затоплену ферму в провінції Утхай Тхані в центральній частині країни і поповзли в невідомому напрямку.



У п'ятницю, 14 жовтня, в центр Києва вийдуть одночасно націоналісти, комуністи, прихильники Юлії Тимошенко та "афганці". Тільки прибічники УПА обіцяють зібрати в центрі столиці 20 тисяч людей.



12 жовтня в Києві хмарно із проясненнями, уночі без опадів, вранці й вдень невеликий дощ, вітер західний, 7-12 м/с, температура повітря вночі +10...+12 градусів, удень +13...+15 градусів.




Печерський районний суд Києва визнав екс-прем'єра України, лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко винною у перевищенні повноважень при підписанні газових контрактів з РФ і засудив до 7 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади у владі на 3 роки. Такий вирок озвучив суддя Родіон Кірєєв, передає Голос UA на РФ



Предприниматель Виктор Кеча, 39 лет, из города Самбор Львовской области самостоятельно смастерил лимузин. Ради него пожертвовал кузовами трех "мерседесов". Аналогов автомобилю в мире нет. Стоит отметь, что с таким автомобилем прокат лимузинов может приносить немалые деньги.