Чт, 2024-03-28, 23:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Американські астрономи з університету Північної Кароліни за допомогою декількох космічних телескопів розгадали секрет виникнення найдавнішої на пам'яті людства наднової, що спалахнула близько двох тисяч років тому.

Останні Новини світу науки і технологій | Новини європейської України| Додано: 2011-10-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Європейські парламентери подали консорціуму міжнародних банків пропозицію про списання 60% вартості грецького боргу за номіналом. Франція, МВФ, Європейський центральний банк стурбовані.



Ще зовсім недавно аргентинський форвард Карлос Тевез був справжнім ідолом фанатів "Манчестер Сіті", але відмова футболіста виходити на заміну в матчі Ліги чемпіонів проти "Баварії" все змінила.



У Баварії (Німеччина) п'яний водій вантажівки пролив на трасу 20 тонн вина. Близько 10-ї ранку за місцевим часом він виїжджав на трасу A3 недалеко від міста Гайзельвінд і мав їхати в бік Нюрнберга.



Телеведучий Савік Шустер використовував в ефірі свого політичного ток-шоу маніпулятивні технології. Про це повідомила директор фонду "Демократичні ініціативи", Ірина Бекешкіна



У Києві з'явився цілий рух "догхантерів", які жорстоко вбивають собак і обмінюються способами умертвіння на спеціальному сайті.



Ще однією медаллю поповнилася скарбничка збірної України з велотреку на чемпіонаті Європи. У командних змаганнях у спринті збірна України, у складі Любові Шуліки та Олени Цось, завоювали срібні нагороди.



У понеділок, 24 жовтня, помер депутат Верховної Ради другого скликання Олег Вітович. Про це у своєму Facebook повідомив "бютівець" Віктор Уколов.



Як відомо, використання піротехнічних засобів офіційно заборонено на стадіонах Європи. Вони вилучаються численними кордонами міліції та стюардів у вболівальників, але ультрас примудряються якимось чином проносити фаєри на трибуни.



Влада столиці Ірландії Дубліна оголосила в місті режим надзвичайної ситуації після того, як 24 жовтня під час безперервної зливи в місті випала місячна норма опадів.



З-під уламків будинку, зруйнованого в результаті потужного землетрусу на південному сході Туреччини, витягли живою двотижневу дівчинку.



Під час розчищення підвалів будинку львівські археологи знайшли справжній скарб - 95 монет часів Австро-Угорської імперії. Про це повідомили у науково-дослідному центрі "Рятівна археологічна служба".



26 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/сек., температура повітря вночі -1...+1 градус, удень +6...+8 градусів.



Завтра в Києві відбудеться 20-й раунд переговорів щодо політичної частини угоди про асоціацію (УА) з Євросоюзом.