Пт, 2024-03-29, 04:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Він обкладає матюками Кремль - а його роблять народним артистом Росії. Львів'янину за походженням, москвичу за пропискою - Роману Віктюку - сьогодні 75.
Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2011-10-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Астрономи дійшли висновку, що планета, відкрита астрономами у 2004 році біля однієї із зірок сузір'я Рака, може виявитися справжньою планетою-океаном.



Афродизіаки - речовини, які стимулюють статевий потяг. Про них багато говорять, проте, чи справді вони виконують таку важливу функцію, напевне, мало хто знає.


Скандал з голкіпером донецького "Шахтаря" Олександром Рибкою, набирає обертів. Рибка заявив, що нічого нікому не показував, а знамените фото з ним - Photoshop.



Великий театр у Москві знову відкриває завісу: перегорнувши радянську сторінку історії, він повертається в імперську епоху. Ремонтна сага ознаменована корупційними скандалами, і про справжній бюджет проекту говорити годі, він побив усі рекорди у світі.




Британська газета The Guardian оприлюднила добірку найкращих кулачних боїв політиків різних країн з підзаголовком: "Коли політикам не вистачає слів у палких дебатах, вони не мають наміру здаватися без бою".


Донецький "Шахтар" оприлюднив традиційний фінансовий звіт за сезон 2010/11. Згідно з ним, доходи клубу від комерційної діяльності, в порівнянні з попереднім сезоном, зросли на 40 млн гривень - з 129 до 169.



Лідер гурту Aerosmith Стівен Тайлер надіслав на телебачення жахливі фотографії свого обличчя після падіння в душі - з розбитою бровою і вибитими передніми зубами



Ще минулої весни заговорили про новий роман Надії Грановської-Мейхер з групи "ВІА Гра". Обранцем красуні став відомий бізнесмен, генеральний директор фірми з продажу жіночого одягу Михайло Уржумцев.



Янукович запевняє, що Київ працює над тими проблемними питаннями, про які йде мова в резолюції Європейського парламенту щодо України.



Швейцарские правоохранительные органы накануне получили от Сербии две картины известного живописца Пабло Пикассо, похищенные в Швейцарии в 2008 году и найденные в Белграде.



К Хэллоуину, во время которого люди традиционно наряжаются монстрами и в шутку пугают друг друга, американский музыкальный журнал Billboard опубликовал рейтинг самых страшных музыкантов в мире.



Іноземці, яким доводиться отримувати візу для в'їзду в Україну, через некомпетентність вітчизняних консульських працівників і позиції МЗС опиняються в шкурі українців, які намагаються отримати шенген.




У Бангкоку вода прорвала дамбу в каналі Пра Кханонг. Розпочалося затоплення вулиць у діловій частині міста, повідомив глава муніципального округу Клонг Тоєй Вірапат Чайванукіт.


29 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південний, 3-8 м/сек., температура повітря вночі 0...-2 градуси, вдень +7...+9 градусів.