Чт, 2024-04-25, 07:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Суп, в зависимости от входящих в него ингредиентов, поможет сбросить лишние килограммы, снизить уровень холестерина, укрепить иммунитет, сосуды и кости.

Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-10-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Бар Рафаэли, навлекшая на себя гнев защитников прав животных тем, что снялась для рекламы зимней коллекции французской фирмы Bel Air в жилете из натурального меха, оправдывается.



Трагедия с участием двухлетней девочки, дважды попавшей под колеса машины в Китае, вызвала большой резонанс в местных СМИ после того, как запись шокирующего происшествия попала в интернет.



Науковці з університету Единбурга (Шотландія) дійшли висновку, що клітини головного мозку в разі нестачі енергії можуть переходити в енергоощадний режим.



Піщана буря перетворила день на ніч на півдні Техасу. Потужний вітер здійняв величезну хмару піску - її верхній край піднявся на два з половиною кілометри в небо.



З 10 листопада 2011 року в Києві, Одесі, Львові, Донецьку, Дніпропетровську, Харкові пройде фестиваль "Нове британське кіно".




Візит Януковича до Брюсселя найближчого четверга не відбудеться, заявила офіційний представник європейської комісії Піа Хансен.


19 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 7-12 м/сек., температура повітря вночі 0...-2 градуси, удень +7...+9 градусів.