Пт, 2024-03-29, 16:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:16
Для сексу: допомогають шоколад, селера, а головне - гроші. ВІДЕО
Інші останні Медичні новини
Афродизіаки - речовини, які стимулюють статевий потяг. Про них багато говорять, проте, чи справді вони виконують таку важливу функцію, напевне, мало хто знає. Журналісти вирішили поцікавитися, яку роль афродизіаки грають у житті українців, і з'ясували, що найкращим стимулятором сексуального життя для наших співвітчизників є гроші.

Головні афродизіаки осені - гарбузова каша, селера та  петрушка, баклажани і цибуля.  До них можна додати шоколад з перцем, васабі та заморські делікатеси.

"Щоб було кохання взаємним, щоб не впадали в сплячку не лише чоловіки, а й жінки, є синій баклажан, я навіть іноді раджу сушити його, розрізати пластинками і додавати взимку до страв, щоб підсилювати організм, і щоб кохання було бажаним", - говорить народна цілителька Наталя Земна.

В кожної країни є своє афродизіаки. Корейці варять любовну кашу з м’яса ядовитої змії, японці вірять у силу гігантських мідій. Єгиптяни не уявляють романтичну вечерю без часнику.

"Жінки, які знають, що треба чоловіка підсилити, варять гарбузову кашу… Ще петрушка – для жінок, а селера – для чоловіків", - розповідає Наталя Земна.

Зірки своїми секретами діляться неохоче. Кажуть, що нічого спеціально не вживають, можливо, інколи використовують якісь ароматизатори.

"Максимум, що може бути, це називаю,оці маленькі коричневі, я їх називаю – бенгальські вогні", - розповідає Віктор Павлик.

"Звичайно, там палички, ароматизатори в кімнату", - каже Олеся Стефанко.

На думку лікарів, нехтувати природними афродизіаками не варто, але у це треба ще й вірити.

"Легка вечеря саме з максимальною кількістю афродизіаків - це все налаштує на сексуальний лад. Але застосування щоденне якихось афродизіаків…, на жаль, таких препаратів, які можуть допомогти, немає, їх не існує", - каже сексолог Максим Романюк.

Прийнято вважати, що один із найсильніших афродизіаків – шоколад. Деякі вчені навіть вважають, що перед ним поступаються навіть пристрасні  поцілунки.  Також варто спробувати трюфелі із зеленим чаєм, цукати з імбиром. Підняти настрій можуть і цукерки з васабі або чілі перцем. А  для особливих подій кухарі радять  ще один простий рецепт - коктейль з ікри щуки,  лосося та осетрини. 

Та все ж учені доводять - найкращим афродизіаком є гроші. Хоча вони й не пахнуть, майже 70% чоловіків і 50% жінок стверджують -  поліпшенню їхнього сексуального життя сприяло саме багатство.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Медичні новини | Переглядів: 1385 | Додав: nowyny | Теги: афродизіаки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]