Чт, 2024-04-18, 11:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:01
Фестиваль "Нове британське кіно-2011" відбудеться у Києві
Інші останні Культурні новини

З 10 листопада 2011 року Київ, Одеса, Донецьк, Дніпропетровськ, Харків прийматимуть фестиваль "Нове британське кіно".

Цього року програма фестивалю "Нове британське кіно", за традицією, є віддзеркаленням суперечливого і волелюбного британського духу, де не бояться гострих тем і вміють сміятися над чим завгодно, повідомляє Корреспондент.

До програми увійшло шість фільмів, в яких зіграли головні кіноікони Британії і всього світу. У психологічному трилері про трагедію материнства "Щось не так з Кевіном" зіграли культова шотландська актриса Тільда Суїнтон і "золотий хлопчик" Голлівуда Езра Мілер.

Еван МакГрегор і дівчина Бонда Єва Грін зіграють закохану пару і врятують світ в апокаліптичній мелодрамі "Остання любов на Землі".

Американська зірка Меггі Джилленхол незрівнянна в комедії "Дорослі іграшки" про появу першого в історії вібратора, який винайшли британські науковці.

У фільмі-біографії про найзнаменитішого в світі постачальника марихуани Говарда Маркса "Славний малий" можна полюбуватися на інтернаціональну IT-girl Хлою Севіньї.

Зірка фільму "Залягти на дно в Брюгге" Брендон Глісон зіграє ексцентричного ірландського поліцейського в кримінальній комедії "Ірландець", де йому належить на пару з консервативним агентом ФБР виловити банду наркодилерів.

А відомий актор популярного британського серіалу "Айтішники" Річард Айоваде виступає режисером фільму "Субмарина" - чорної комедії про перше кохання двох дуже важких підлітків.

Нагадаємо, що фестивальна програма охоплює кращі фільми Туманного Альбіону, створені за останній час.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 1796 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]