Пт, 2024-04-26, 10:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:52
Японія через Інтернет розіграє 10 тисяч безплатних авіаквитків
Інші останні Новини світу

Десять тисяч туристів зможуть відвідати Японію абсолютно безкоштовно. Таким чином влада країни заохочує мандрівників, потік яких значно скоротився після землетрусу в березні 2011 року. Участь в акції зможуть взяти всі іноземці, зокрема й українці. Зазначимо, що наразі найдешевші квитки з Києва до Токіо коштують близько 500 доларів (в один бік).

Претендентів на безкоштовні авіаквитки набиратимуть в Інтернеті (найімовірніше, через сайт Japan tourism agency - він є і англійською мовою). Переможців визначать після того, як учасники конкурсу дадуть відповіді на кілька, як запевняють організатори, нескладних питань, передає NEWSru.com.

Зокрема, їм потрібно буде вказати маршрут і час своєї передбачуваної подорожі. Під час перебування в Японії цих людей попросять вести блоги, де вони розповідатимуть про свої враження. Акція розрахована на рік - з 1 квітня 2012-го до 31 березня 2013 року.

На цю програму Управління туризму країни має намір запросити з бюджету більше 14 мільйонів доларів. За розрахунками чиновників, ці витрати "окупляться з лишком", якщо кожен з туристів, повернувшись з подорожі, розповість друзям і знайомим про безпеку та привабливість поїздок до Японії.

Зазначимо, після руйнівного землетрусу та цунамі в Японії була зафіксована серія аварій на АЕС "Фукусіма-1", в результаті яких стався витік радіації. Влада евакуювала людей з 20-кілометрової зони навколо АЕС.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1122 | Додав: nowyny | Теги: Японія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]