Пт, 2024-04-19, 09:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:56
Кличко буде балотуватися в президенти
Інші останні Політичні новини

Віталій Кличко, лідер партії "УДАР" відмовився від боротьби за пост мера Києва і балотуватиметься одразу в президенти.

Про це повідомляє Цензор.нет, посилаючись на джерело в керівництві партії "УДАР".

Таке рішення відомий спортсмен і політик прийняв після зустрічі з бізнесменом Віктором Пінчуком. Пінчук запропонував розкручувати Кличка як загальнонаціонального лідера і лідера всеукраїнської партії.

"Участь у локальних виборах може перешкодити Віталієві в загальнонаціональній кампанії, як технічно, так і іміджево", - зазначили в керівництві партії.

Віктор Пінчук запропонував свою концепцію роботи з медіа і свою команду технологів. Це вже привело до зачистки у виборчому штабі партії "УДАР": прес-секретаря партії Ларису Мартюшеву минулого тижня було відправлено у відставку.

Крім того, причиною рішення Віталія Кличка зосередитися на загальнонаціональній кампанії стали останні соціологічні опитування.

"Якщо в загальноукраїнському рейтингу Кличка ми бачимо хорошу динаміку, то в Києві такий ріст відсутній", - зазначило джерело.

Нагадаємо, за даними соціологічного дослідження "Рейтинг", якби до другого туру вийшли Янукович і Кличко, то 29,6% опитаних підтримали б чинного президента України, 28,3% – лідера партії УДАР, 28,3% – не підтримали б жодного з кандидатів і 13,8% – не визначилися щодо свого вибору.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1167 | Додав: nowyny | Теги: віталій кличко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]