Чт, 2024-04-18, 18:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:00
Найпопулярніший автомобіль у Європі - Volkswagen Golf
Інші останні Новини Європейського Союзу

Найпопулярнішим автомобілем серед європейців був визнаний Volkswagen Golf. Згідно з дослідженням компанії Jato, продажі цієї моделі у вересні зросли на 8,5% і становили майже 48 тис автомобілів, тоді як торік у цьому місяці було продано лише 44 тисячі. За перші дев'ять місяців поточного року у Європі було продано 119,5 тис автомобілів Volkswagen Golf, що на 11% більше, ніж за той самий період минулого року, передає "Корреспондент".

Друге місце за популярністю серед європейців посів Ford Fiesta. Цей автомобіль, за даними компанії, європейці стали купувати рідше - у вересні продажі моделі впали на 10% порівняно з вереснем минулого року.

Третє місце дісталося автомобілю Opel Corsa, незважаючи на те що у вересні його продажі зросли на 5% порівняно з тим самим місяцем минулого року, а за підсумками дев'яти місяців - на 4%.

За ними йдуть VW Polo, Ford Focus, Renault Clio, Opel Astra, Volkswagen Passat, Renault Megane, Nissan Qashqai.

Слід зазначити, що раніше журі Міжнародної північноамериканської автовиставки в Детройті назвало найкращі автомобілі 2011 року. Переможців обрано в двох номінаціях - серед легкових машин і в класі позашляховиків. Розробниками обох моделей є американські компанії.

Автомобілем року в класі легкових машин став гібрид Chevrolet Volt, здатний подолати близько 60 км шляху від електричних батарей. А при залученні малопотужного бензинового енергогенератора протяжність поїздки збільшиться приблизно до 482 км. Від звичайної електричної розетки акумулятори автомобіля заряджаються близько 10 годин, щоб скоротити час удвічі, буде потрібно спеціальний зарядний пристрій. Його вартість - 490 доларів, а встановлення обійдеться ще в 1475 доларів.

Витрата палива у гібрида Chevrolet Volt у міських умовах не перевищить 1,02 літра бензину на 100 км пробігу. Отож гібридний Chevrolet буде вчетверо економічніший, ніж гібрид Prius від корпорації Toyota Motor, зазначає розробник моделі, компанія General Motors. Ціна новинки в США - від 45 тис доларів.

У класі позашляховиків пальма першості дісталася останній версії Ford Explorer, головною перевагою якого є просторий салон, здатний з комфортом вмістити сімох пасажирів. У плані безпеки Explorer можна сміливо назвати лідером у цьому сегменті. Це перший автомобіль в світі, який зможе запропонувати надувні ремені безпеки і навіть подушки безпеки для другого і третього рядів сидінь. У рекламі цієї машини раніше знявся знаменитий репер Snoop Dogg.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1389 | Додав: nowyny | Теги: Volkswagen Golf | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]