Пт, 2024-04-19, 18:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:51
ОМОН в центрі Москви затримує "усіх, хто молодий і спортивний"
Інші останні Новини світу
На Манежну площу в центрі Москви, де на суботу запланована акція в пам'ять про вбитого вболівальника ЦСКА Андрія Урюпіна, з'їхався ОМОН, почалися затримання.

Як повідомив у своєму Twitter фотоблогер Ілля Варламов, затримано вже близько 70 осіб.

"Почалися затримання на Манежній. Половині немає 18 років", - пише varlamov.

"Вже близько 50-70 затриманих. Людей з усієї площі збирають в автобуси", - повідомив він, додавши, що затримують без будь-яких підстав.

"Затримують всіх, хто молодий і спортивний. Жодних підстав! Ти в кедах? В автобус", - зауважив він.

За словами Варламова, затримують і кавказців. Перший автобус вже поїхав в ОВС.

За даними інформаційних агентств, затримано 10 людей. Як повідомило джерело в правоохоронних органах, "при обшуку у них були виявлені заборонені предмети, у одного з доставлених в ході перевірки в пакеті виявлені фаєри".

18-річний Андрій Урюпін був убитий під час бійки у торгово-розважальному центрі в місті Подольськ під Москвою. Він дістав два ножових поранення в область серця.

Слідств о поспішило заспокоїти, що конфлікт не мав під собою національного підґрунтя. За даними поліції, нападник (попередньо - уродженець Азербайджану) став на захист свого знайомого-росіянина. Сварка нібито виникла через чергу в розважальний центр.

Утім, в Інтернеті новина про загибель чергового футбольного фаната в бійці з кавказцями спровокувала заклики до "нової Манежки".

Нагадаємо, торік на Манежній площі пройшли масові безлади, приводом для яких стало вбивство футбольного вболівальника Єгора Свиридова.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1209 | Додав: nowyny | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]