Вт, 2024-03-19, 12:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:53
Тимошенко провідали Квасьнєвський і Кокс
Інші останні Політичні новини

Спостерігачі від Європарламенту - екс-президент Польщі Олександр Квасьнєвський і екс-президент Європарламенту Пет Кокс приїхали до лікарні Харкова, де проходить курс лікування екс-прем'єр Юлія Тимошенко.

Як передає кореспондент агентства Інтерфакс-Україна, кортеж, в якому їхали спостерігачі від Європарламенту, в'їхав на територію лікарні о 17.10.

Близько 50 прихильників екс-прем'єра, що зібралися під лікарнею, зустріли кортеж, скандуючи "Юлі - свободу!", передає УНІАН.

За словами керівника харківської міської організації політичної партії ВО "Батьківщина" Миколи Пахніна, в пікеті перед лікарнею беруть участь активісти з Львівської, Житомирської, Київської, Сумської, Луганської, Кіровоградської та Харківської областей.

"Ми вкотре хочемо відзначити, що Юлія Володимирівна тут не сама. Тут присутні представники з 5-6 регіонів України", - підкреслив він.

Пахнін зазначив, що учасники пікету вимагають звільнення всіх політичних в'язнів в Україні.

Як повідомлялося, 15 травня Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних і кримінальних справ переніс на 26 червня розгляд касаційної скарги на вердикт судів першої й апеляційної інстанцій, яким Тимошенко було засуджено до 7 років позбавлення волі.

6 червня Європарламент делегував як спостережну місію на розгляд касації в справі Тимошенко колишнього Президента Польщі Олександра Квасьневського й екс-президента Європарламенту Пета Кокса.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 987 | Додав: admin | Теги: кокс, квасьнєвський, тимошенко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]