Вт, 2024-03-19, 08:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:09
Влада рада, що опозиція не зірвала Євро-2012 - міфи розвіяно
Інші останні Політичні новини

Прем'єр-міністр України Микола Азаров переконаний, що українська збірна з футболу самовіддано грала з англійцями. Він закликає не робити з програшу трагедії. Про це він сказав, відкриваючи засідання уряду в середу, 20 червня, передає "Інтерфакс-Україна".

"Учора українська збірна завершила участь в чемпіонаті Європи. Наші хлопці боролися самовіддано, до останньої хвилини намагалися вирвати перемогу", - заявив Азаров.

ЄВРО-2012: Календар та результати матчів

Прем'єр переконаний, що українська збірна з футболу здатна перемагати найсильніших суперників, але їй не пощастило. "Спорт є спорт. У ньому, як і в житті, є все: і везіння, і випадковості, і помилки, і несправедливість - з цього не потрібно робити трагедію", - додав Азаров.

Він переконаний, що основна перемога України досягнута тим, що вона успішно проводить чемпіонат Європи з футболу.

Прем'єр переконаний, що в майбутньому обов'язково будуть перемоги української збірної і пообіцяв розвивати й відновлювати інфраструктуру спорту в країні.

Нагадаємо, у вівторок, 19 червня, в третьому турі групи D господарі першості - збірна України мінімально програла збірній Англії - 1:0, завершивши таким чином свої виступи на Євро-2012, посівши третє місце в групі D.

Азаров радий, що опозиція не змогла зірвати Євро-2012

Микола Азаров заявив, що емісарам від опозиції не вдалося зірвати проведення Євро-2012 в Україні. Про це він сказав, відкриваючи засідання уряду, передає УНН.

"Вже сотні іноземних гостей публічно висловили своє розчарування тим, як їх дезінформували, і своє захоплення тим, що насправді побачили. Безпосередньо знайомство з Україною розвіює міфи, гості бачать, що наша країна зустрічає чемпіонат з ентузіазмом, підготовлені ми належним чином. Різні думки в Україні висловлюються вільно, порядок і безпека забезпечені. Це і є найкращий спосіб спростувати неправду щодо України – реальними справами доводити свою правоту", – наголосив Азаров.

За його словами, правду про Україну вболівальники привезуть до своїх країн, і це, на його думку, буде гарним уроком, як для України, так і для Заходу. Україна відкрита, демократична країна, яка радо приймала у себе і вболівальників, футболістів, і бізнесменів, і політиків, зауважив він.

"Було б лише бажання оцінювати українські реалії з власних спостережень, а не з наклепів від емісарів нашої опозиції. Це вони (опозиція – ред.) робили все, щоб зірвати велику перемогу нашого народу. Не вийшло! Тому що Україна – це європейська держава, яка розвивається, і інтеграція в ЄС – це усвідомлений вибір українського народу. Ми будемо зберігати такий курс нашої політики", – наголосив Азаров.

Кавалер Ордена Британської імперії за боротьбу за права людини в Центральній та Східній Європі Клер Дімйон не побачила в Україні проявів расизму.

Правозахисниця зазначила, що чемпіонат Європи з футболу 2012 року став для всіх його учасників і гостей святом єднання. Вона підкреслила, що в рамках своєї діяльності об`їздила всі країни Східної та Центральної Європи, крім Республіки Бєларусь, але "ніколи й ніде не бачила такого доброго, щирого і гостинного ставлення до гостей своєї країни, як в Україні". Дімйон також зазначила, що в Харкові її вразили коректні правоохоронці і чисте метро.

Зазначимо, що нещодавно колишній капітан збірної Англії з футболу Сол Кемпбелл порадив англійським уболівальникам не їхати на матчі Євро-2012 в Україну, а подивитися чемпіонат по телевізору. Кемпбелл переконаний, що в Польщі, а надто в Україні можна зіткнутися з проблемами расизму і насильства.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1053 | Додав: admin | Теги: Євро-2012, опозиція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]