Сб, 2024-04-27, 03:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:42
Прихильник Тимошенко поцілив яйцем у голову і в спину Герман
Інші останні Політичні новини

У п'ятницю перед початком ток-шоу "Шустер Live" біля студії, де проводилася зйомка, прихильники Юлії Тимошенко закидали яйцями радника президента Ганну Герман. Про це розповів один із мешканців наметового містечка під Печерським судом, передає Gazeta.ua.

"Ми приїхали на зйомки шоу "Шустер Live". Хотіли пройти всередину, але нас не пустили. Сказали, що потрібна була завчасна реєстрація. Дехто взяв із собою яйця, якими ми й обкидали Ганну Герман", - розповів мешканець наметового містечка Микола, який приїхав із Рівненщини.

"Кидало дуже багато народу. Ганні Герман попали в голову і в спину. Потім її прикрив тілоохоронець, який був з нею. І під його охороною вона забігла до приміщення, в якому відбувалася зйомка", - додав прихильник Тимошенко.

Зазначимо, що шість років тому і нинішній лідер України постраждав від "яєчного замаху". Тоді, як кандидат у президенти, Віктор Янукович потрапив до лікарні, після того як 17-річний студент-економіст Дмитро Романюк кинув у нього яйцем.

Нагадаємо, 11 жовтня Печерський районний суд Києва засудив екс-прем'єра Юлію Тимошенко до семи років позбавлення волі за перевищення повноважень при підписанні газових контрактів з Росією в 2009 році.

Сьогодні, 24 жовтня, Генеральна прокуратура скасувала постанову про закриття кримінальної справи стосовно Юлії Тимошенко за фактами розкрадання бюджетних коштів та ухилення від сплати податків за розрахунками за природний газ корпорацією "Єдині енергетичні системи України" (ЄЕСУ).

Герман вважає яйця хорошим знаком - у Януковича кинули і він став президентом

Втім, як пише " Остров", сама Герман вважає кинуті в неї яйця хорошим знаком.

"Це хороший знак. Віктор Янукович, після того, як у нього в Івано-Франківську кинули яйцем, став президентом України", - сказала вона, додавши, що кожен політик повинен пишатися, якщо політичні опоненти закидують його яйцями.

Як стверджує радник президента, прихильники Тимошенко чекали під знімальним павільйоном на екс-президента Віктора Ющенка, але той поїхав в об'їзд.

"Мені теж пропонували об'їхати, але я сказала, що не боюся кинутих яєць", -зазначила Герман.

Вона уточнила, що жодне яйце до неї не долетіло і слідів на одязі не залишилося.

"А шкода! Такий знак треба носити як орден", - наголосила вона.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1209 | Додав: nowyny | Теги: Герман закидали яйцями | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]