Вт, 2024-04-16, 22:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:56
Збірній Україні з карате не дали віз до Італії
Інші останні Спортивні новини

Збірна України з карате залишилася за бортом чемпіонату світу, який через кілька днів відбудеться в італійському Турині. Спортсменам, які є одними з головних фаворитів турніру, просто відмовили у візі. Тренери підозрюють, що таким чином італійці позбулися конкурентів.

Торік у Польщі на чемпіонаті світу українці посіли друге місце в командному заліку. Три роки тому на змаганнях в Італії Україна також посіла друге місце. Тренери підозрюють, що підґрунтя нечесної гри - в боязні конкуренції. Адже італійці з самого спочатку неохоче давали документи зі свого боку.

"Нас було 27 спортсменів, але ми посіли друге місце. Цього разу італійці, мабуть, бояться, що приїдуть 70 осіб і займуть перше загальнокомандне місце", - цитує тренера національної збірної з куміте Андрія Зиму ТСН.

У візовий центр у Києві спортсмени звернулися на початку жовтня, до пакету документів - жодної претензії. Але віз у паспорті вони так і не побачили. Нібито через відсутність листа-оригіналу підтвердження від італійських колег. Лист з Італії, надісланий поштою, дипломатів не задовільнив.

На оформлення віз спортсмени витратили по півтори тисячі гривень плюс ще по п'ятсот євро на готель і квитки. На лист ТСН консул не відгукнувся. Телефоном співробітники від коментарів відмовилися.

Зазначимо, минулого тижня, після того, як була засуджена на 7 років Юлія Тимошенко, з'явилася інформація, що в дипломатичних установах країн Євросоюзу громадянам України почали масово відмовляти у видачі шенгенських віз. Повідомлялося, що консульства країн шенгенської зони отримали прямі рекомендації ввести жорстке відсіювання всіх "кандидатів" на отримання віз. При цьому нібито є негласна установка у відмові у візах всім без винятку суддям і прокурорам.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1146 | Додав: nowyny | Теги: Збірна України з карате | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]