Пт, 2024-04-19, 16:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:54
120 млн гривень кабмін виділив на фінансування українсько-китайського кінофільму
Інші останні Культурні новини
Уряд виділив 120 млн. грн. на фінансування спільного українсько-китайського кінопроекту.

Відповідне розпорядження Кабінету міністрів України № 664 від 25 липня "Про виділення коштів для фінансування спільного українсько-китайського кінопроекту в рамках співпраці між Урядом України та Урядом Китайської Народної Республіки" опубліковано на офіційно урядовому порталі. Про це пишуть Коментарі.

"Виділити Міністерству культури кошти в сумі 120 млн. гривень для фінансування реалізації спільного українсько-китайського кінопроекту в рамках виконання плану заходів з реалізації домовленостей, досягнутих під час засідання Української частини Комісії зі співпраці між Урядом України та Урядом Китайської Народної Республіки", - йдеться в розпорядженні Кабміну.

Згідно з розпорядженням, головним розпорядником коштів виступає Мінкульт, розпорядником бюджетних коштів нижчого рівня та відповідальним виконавцем бюджетної програми - Держагентство з питань кіно.

Міністерству фінансів доручено внести відповідні зміни до розпису держбюджету-2013 і передбачити кошти для реалізації спільного українсько-китайського кінопроекту в держбюджеті на 2014 рік.

Доходи від продажу квитків у Китаї виросли на 36% порівняно з 2011 роком і склали 2,7 млрд доларів. Таким чином, Китай випередив Японію (2,4 млрд доларів) і став другим після об'єднаного ринку США і Канади (10,8 млрд доларів). Російський кіноринок знаходиться на дев'ятому місці з річним доходом в 1,2 доларів млрд.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 996 | Додав: adminA | Теги: фінансування українсько-китайського, 120 млн гривень, Кабмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]