Вт, 2024-03-19, 10:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Посол Сирії в Україні Мохамед Саїд Акіль заявляє про участь громадян України у війні в Сирії на боці опозиції.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-09-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Лідер фракції " Батьківщина" Арсеній Яценюк назвав євроінтеграційні законопроекти, до яких підготовлені пропозиції опозиції і за які опозиція готова голосувати.



5 вересня в Києві хмарно із проясненнями, місцями невеликий дощ, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +9...+11 градусів, вдень +15...+17 градусів.




Всеукраинское объединение "Свобода"  5 и 6 сентября будет пикетировать все посольские учреждения Российской Федерации в Украине с требованием вернуть украинского рыбака Александра Федоровича на родину.




Всемирная боксерская ассоциация (WBA) назначила рефери на поединок украинца Владимира Кличко с россиянином Александром Поветкиным.



Верховная Рада Украины в первом чтении отклонила проект Закона О введении моратория на принудительную реализацию имущества граждан за долги по жилищно-коммунальным услугам (№ 1083).  



В среду, 4 сентября в Доме футбола ФФУ состоялась жеребьевка 1/16 финала Кубка Украины, матчи которого состоятся 25 сентября.



За статистикою ВООЗ за 2012 рік, Україна на п'ятому місці в світі за споживанням алкоголю (у 2011-му було шосте) і на другому - за рівнем смертності від цієї соціальної недуги в Європі.




Україна і Росія домовилися провести консультації щодо врегулювання питань, пов’язаних з інцидентом з українськими рибалками в Азовському морі, який стався 17 липня.


Заступник голови партії "Батьківщина", народний депутат Андрій Пишний заявляє, що жоден із шести внесених до розгляду Верховною Радою на 4-6 вересня так званих євроінтеграційних законопроектів не входить до переліку вимог ЄС.