Вт, 2024-03-19, 05:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


У Митному союзі Україна виявилася б найбільшим "трофеєм" Росії. Про це розповів політолог, екс-радник Президента США з питань нацбезпеки Збігнєв Бжезінський , коментуючи, скільки політики приховано за організацією Митного союзу РФ, Білорусі та Казахстану.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-09-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




17 вересня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, вітер південний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +10...+12 градусів, удень +19...+21 градус.


Третя Українська Республіка не є назвою майбутньої партії, і я це заявляю вже сьогодні. Це пароль для тих, хто розуміє, що потрібно обирати нового президента. Всіх, хто розуміє неможливість косметичних змін, ми запрошуємо сісти за стіл.



Учора в Словенії завершився другий етап чемпіонату Європи з баскетболу для команд групи Е. За результатами заключного туру збірна України гарантувала собі четверте місце і вихід до чвертьфіналу.




Спеціальна служба Мінфіну Греції з розслідування фінансових злочинів (SDOE) виявила тисячі підроблених і фіктивних рахунків на 5 млрд євро.



Минулими вихідними відбувся 9-й тур української Прем'єр-ліги. Головною його подією, після поразки "Шахтаря" у Львові, став принизливий за рахунком розгром київського "Динамо".




В потасовке на одной из улиц Харькова участвовало порядка 60 болельщиков.



На сході Румунії через сильну повінь загинули вже 9 ​​осіб. Як повідомляють румунські ЗМІ, стихія змусила евакуюватися більше 6,9 тисяч осіб. Близько 1,7 тисяч будинків виявилися затопленими.


"Ми не можемо дозволити, щоб третина продуктів харчування, які ми виготовляємо, марнувалася або втрачалася у той час, коли щодня від голоду потерпають 870 мільйонів людей".


Я сказав: що стосується Тимошенко - це не питання на сьогоднішній день Верховної Ради. Це питання в юридичній сфері. Може, навіть більше в політичній. Цим питанням займається сьогодні Європа. Там представники Кваснєвський і Кокс", - сказав Рибак.



В Україні на кілька днів припиняться сильні дощі. Про це повідомили в Українському гідрометеоцентрі. "17 вересня по всій країні, крім західних областей, буде сухо і тепло - +19-21С, а на півдні - до +24С.

 

Во время интервью известная гимнастика призналась, что ей выгодно удалось купить айфон 5s Киев виртуальный посетив, а если быть точнее, то с помощью интернет-магазина.




Киевский чемпионат мира по художественной гимнастике открыл зрителям немало новых имен. Самой большой неожиданностью для родной публики стала Анна Ризатдинова.