Вт, 2024-03-19, 13:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




"Нафтогаз" розпочинає видобуток нафти у Східній пустелі в Єгипті з 2014 р.
Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2013-09-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Во время интервью популярная телевизионная ведущая посоветовала журналистам волшебный отдых в Таиланде, который запомнится вам надолго.


Позафракційні народні депутати зареєстрували у Верховній Раді проект закону про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення відповідальності за забруднення навколишнього природного середовища.





У Тернополі вивіски установ, торгових об’єктів, розважальних закладів повинні бути лише українською мовою.



Успешный журналист поведал, что заботится о своем здоровье, а поэтому перед поездками в командировку в разные страны, всегда смотрит прогноз землетрясений онлайн в Интернете.



Рано чи пізно більшість професійних танцюристів замислюються о професію хореографа. Отримати її можна на одній з магістерських програм, які пропонують німецькі університети.



В Україні, за прогнозами, буде зібрано не більш як 3 млн тонн картоплі, що на 40% менше за потребу. За інформацією аналітиків, українські фермери попереджають про небезпеку дефіциту картоплі в новому сезоні.




Підготовка до підписання Угоди про асоціацію Україна-ЄС перебуває на фінальній стадії, повідомляють у Міністерстві закордонних справ України.



Художественный руководитель театра похвасталась журналистам, что обе ее дочки родили практически одновременно, а поэтому она уже купила внучкам качественные наборы для новорожденных.



Із 1 січня в Києві, як вже неодноразово анонсувала міська влада, запрацює нова система оплати проїзду в метро і наземному громадському транспорті (включаючи міську електричку і фунікулер).




Служба безопасности Украины получила указание в ближайшее время открыть уголовное дело на защитника экс-премьера Юлии Тимошенко Александра Плахотнюка.



В Украине зафиксированы две эпидемии: туберкулёза и наркомании. Народный депутат Геннадий Москаль заявил, что наркомания и туберкулез приобретают в Украине масштаб эпидемии, а государство ничего "не видит".



Творческий директор театра призналась журналистам, что стиральная машина Samsung, которую она недавно по выгодной цене приобрела в интернет-магазине 5ok.com.ua, значительно упростила ей жизнь.



25 вересня в Києві хмарно із проясненнями, уночі помірний дощ, удень невеликий дощ, вітер західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +6...+8 градусів, удень +10...+12 градусів.



Протягом тижня іноземні ЗМІ, згадуючи про Україну, писали в основному про погрози Глазьєва від імені Росії на конференції у Ялті та про перспективи підписання Угоди про асоціацію.


Всё больше украинских производственных предприятий и торговых компаний ведут активную внешнеэкономическую деятельность с Поднебесной, о чём свидетельствуют стабильно растущие показатели международной торговли нашей страны с Китаем.



24 сентября члены Комитета по вопросам иностранных дел Европейского парламента на заседании планируют оценить подготовку Украины к подписанию Соглашения об Ассоциации с Евросоюзом.



В понедельник вечером сильный ветер с дождём в городе Самбор Львовской области повредил крыши домов, повалил около 80 деревьев и оставил жителей без электричества.