Вт, 2024-03-19, 06:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




На чемпіонаті світу з велоспорту, який цими днями відбувається у Флоренції, Україна завоювала першу медаль. Її володаркою стала Олена Демидова.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-09-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Це рішення зумовлене тим, що за прогнозами Укргідрометцентру у період від 27 вересня до 1 жовтня середньодобова температура в Києві не перевищить 8 градусів.



За кілька тижнів у Києві на Теремках відкриють новий сучасний автовокзал. Більшість рейсів планують перенести сюди, а Московський і Південний автовокзали - закрити.



Влада Одеси таємно від громадськості відкрила художню інсталяцію "Тінь Пушкіна", яка виконана на тротуарній плитці на розі вулиць Рішельєвської і Дерибасівської.


Дуже стало популярним серед туристів раннє бронювання, тобто можливість зекономити, оплативши свої подорожі заздалегідь. Зростає кількість подорожей, але зменшується кількість днів для подорожування.

 

 

 

Зірка "Рятувальників Малібу" Памела Андерсон має намір взяти участь у Нью-Йоркському марафоні. Модель і телеведуча добровільно зголосилася пробігти 42 км 195 м.



Україні вдалося уникнути впливу Кремля після краху Радянського Союзу близько 20 років тому,  проте в останнє десятиліття вона розривалася між проросійським контингентом та європейською сферою.



До модернізації систем теплопостачання держава планує залучати кошти інвесторів, зокрема міжнародних, що допоможе стримати зростання тарифів на тепло для населення.



Чисельність деяких ключових видів європейської фауни за останні 50 років знову збільшилася, йдеться в новій доповіді. У Європі побільшало ведмедів, вовків, рисей, орлів і стерв'ятників.



Переможець "Молодості" отримає приз кінофестивалю – Скіфський олень, який цього року вручатимуть  в оновленому вигляді.






Известный писатель вернулся из Казахстана, где был на похоронах своего друга, которые сам и организовал. Собственно говоря, он признался, что еще онлайн смог заказать кремацию человека.



28 вересня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень місцями невеликий дощ, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...+4 градуси, удень +9...+11 градусів.



У Полтаві учасники мітингу проти підвищення комунальних тарифів прорвалися штурмом в будівлю міськвиконкому, а також виламали двері в кабінет мера.




Більш як 60% житла в Україні екологічно небезпечне.
Такого висновку дійшла Українська федерація роботодавців охорони здоров'я.



Сьогодні в Києві відбулося жеребкування 1/8 фіналу другого за значущістю клубного турніру країни - Кубка України. "Шахтарю" і "Динамо" більше за інших пощастило з жеребом.



Рішення Ради Безпеки ООН з сирійського питання - історичне, якщо врахувати, що протягом двох з половиною років постійні члени виробили безліч проектів резолюцій, але із жодного не змогли дійти згоди.



До п'ятірки найгірших регіонів України за підсумками роботи в першому півріччі увійшли Закарпаття, Херсонщина, Волинь, Львівщина та Сумщина. Про це свідчить зведений рейтинг, складений Кабінетом міністрів.

вечерние платья Dolce & Gabbana на прокат

 

Каждая женщина, а особенно публичная или же просто стильная и современная, пытается всегда иметь элегантный вид и носить одежду признанных миром брендов.