Вт, 2024-03-19, 13:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Власти Китая предупредили суда и прибрежные учреждения о необходимости принять меры во избежание опасности .
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-09-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

Конституційні права і свободи мають всі шанси перетворитися з декларативних в декоративні. Якому ще суверену, крім українського народу, можна так щиро і відверто зробити таку пропозицію, не ризикуючи отримати гідну відповідь?



Дорога коштуватиме майже в 1 млн грн за кілометр (або 270 грн за квадратний метр), має завширшки всього 4,5 м. З них три метри - це ширина проїжджої частини з одностороннім рухом.



Лідер Національної коаліції сирійських революційних і опозиційних сил (НКСРОС) Ахмад Джарба підтвердив, що опозиція готова взяти участь у міжнародній конференції з Сирії у Женеві.



В Крыму V Курултай мусульман Крыма, на котором присутствовало 311 делегатов, единогласно избрал муфтием Крыма хаджи Эмирали Аблаева.



30 вересня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, на ґрунті й місцями в повітрі заморозки 0...+2, вітер північно-західний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +1...+3 градуси, удень +8...+10 градусів.




Розмови про повне уникнення політизації Центральної виборчої комісії безперспективні. Таку думку висловив екс-голова ЦВК Володимир Шаповал.




В субботу в 20.00 делегация "бело-синих" вылетела из Борисполя и через час приземлилась в воздушных воротах Полтавы




В Україні затяжні осінні дощі знищують ще не зібраний врожай. Овочі гниють і в овочесховищах, які не захищають від вологи.




Партія "УДАР" Віталія Кличка виступає за висунення єдиного кандидата в Президенти від опозиційних політичних сил вже в першому турі виборів у 2015 році.



Каждый современный странствующий человек или же бизнесмен, который ради корпоративных целей, новых партнеров и выгоды, бороздит бескрайними про
сторами нашей планеты, как впрочем и старики-пенсионеры, что на закате жизни решили увидеть мир, пользуются во время своих поездок авиаперелетами