Вт, 2024-03-19, 08:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Генеральний директорат зовнішньої безпеки ( DGSE ) і Управління військової розвідки ( DRM) - погодилися з американськими колегами в тому, що хімічна атака в передмісті Дамаска 21 серпня 2013 була зроблена урядовими силами.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-09-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Популярный актер во время интервью признался, что несмотря на свой возраст очень любит слушать музыку.



Прямая трансляция матча украинского чемпионата «Динамо» Киев – «Днепр» пройдет на телеканале 2+2 в 19:30 по киевскому времени.


Закон про введення утилізаційного збору на автомобілі, ухвалений Верховною Радою на початку липня, у неділю, 1 вересня, набув чинності. Утильзбір додасть до ціни ввезених в Україну автомобілів від 5 тисяч до 60 500 грн, залежно від об'єму двигуна і віку.




У ще не народжених дітей - міцна пам'ять. Науковці довели, що немовлята запам'ятовують поєднання звуків, знаходячись в лоні матері.




Президент США Барак Обама може почати військову операцію в Сирії навіть у тому випадку, якщо не отримає підтримку Конгресу США.




Голова Верховної Ради України Володимир Рибак висловив переконання, що на першому сесійному тижні український парламент ухвалить сім законів щодо євроінтеграції.




Слухи о переходе своего ведущего игрока опроверг также и футбольный клуб «Днепр ».


2 вересня в Києві мінлива хмарність, уночі невеликий дощ, удень без опадів, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +10...+12 градусів, удень +18...+20 градусів.



Руководство МВД направляло на один день делегацию в Косово, после чего ее участники получали поддельные справки об "участии в операции", что позволяло им пользоваться незаслуженными льготами.