Вт, 2024-03-19, 04:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




43% викладачів українських вищих навчальних закладів отримують дохід менше 3 тис. грн, тоді як середня заробітна плата в Україні в першому півріччі 2013 р. становила 3143 грн.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-09-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Лідер Партії захисників вітчизни Юрій Кармазін, посилаючись на власні джерела у прокуратурі, повідомив, що перший заступник Генпрокурора Ренат Кузьмін подав у відставку.


29 вересня в Києві мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +1...+3 градуси, на ґрунті заморозки 0...+3, вдень +8...+10 градусів.



В Україні мільйонери платять втричі менше податків, ніж звичайні громадяни. У 2011 році мільйонери заплатили податок на доходи фізичних осіб в середньому за ставкою 4,6%, хоча за законом повинні платити 17%.



За чинним законодавством, обмеження на виїзд діють лише у двох випадках - якщо громадянин перебуває в розшуку або використовує фальшиві або недійсні документи.



Перед початком показу альманаху "Відкритий доступ" в Києві, який запланований на 19.00, в зал організовано завели близько 30 осіб, зовні схожих на безпритульних.




Премьер Дмитрий Медведев, развивая свои идеи по спасению экономики, объявил о создании специального агентства, которое займется привлечением инвестиций в регионы.




Следователи начали осмотр задержанного в Печорском море судна Greenpeace Arctic Sunrise, который стоит на рейде в Кольском заливе.




Комітет міністрів Ради Європи вважає, що Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних і кримінальних справ безпідставно відмовив екс - прем'єру Юлії Тимошенко.




В Севастополе вчера вечером около 2 тыс митингующих потребовали прекратить деятельность компании «Суэста» по добыче песка в акваториях города.