Вт, 2024-03-19, 06:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Депутати Івано-Франківської обласної ради на сесії у п'ятницю підтримали проект угоди про розподіл продукції з компанією Chevron, дозволивши розробку Олеської газової площі.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-09-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


В оновленому порядку денному засідання Комітету міністрів Ради Європи, у рамках якої 24-26 вересня буде розглянуто питання виконання вироків і рішень Європейського суду з прав людини, з'явилася справа екс-прем'єра Юлії Тимошенко.



21 вересня в Києві хмарно із проясненнями, часом дощ, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +8...+10 градусів, вдень +12...+14 градусів.




Президент України Віктор Янукович заявляє, що вирішення питання екс-прем'єра Юлії Тимошенко ще не знайдено, але рішення його лежить у законодавчій площині.


Он варварским образом избавился от 14 антикварных стульев, которые 150 лет назад были эксклюзивно сделаны для знаменитого броненосца британского королевского флота HMS Warrior, пишет The Daily Mail, ернически подмечая, что чего-чего, а "вкус за деньги не купишь".




Украинские дизайнеры решили дополнительно мотивировать сильную половину человечества к занятию спортом, создав гири в форме женской груди.



"Дніпро" обіграв з мінімальним рахунком "Пандурій", "Чорноморець" зумів не тільки відігратися, а й вирвати перемогу в Загребі у місцевого "Динамо", а от "Динамо" київське вдома поступилося скромному бельгійському "Генку".



Колишній прем'єр-міністр Італії та екс-голова Єврокомісії Романо Проді вважає, що членство України у "Східному партнерстві" Євросоюзу сумісне, з невеликими корективами, з її членством у ЄврАзЕС.




Під свист власних уболівальників довелося футболістам київського "Динамо" догравати поєдинок проти бельгійського "Генка". Самі винні - команда Олега Блохіна знову програла.

В уряді спішно допрацьовують проект бюджету на 2014 рік. В Міністерстві фінансів пропонують зафіксувати в документі зростання доходів держбюджету на 9%, при цьому збільшення податкових надходжень більш ніж на 33 млрд грн забезпечить відмова від зниження ставок внутрішнього ПДВ та податку на прибуток.