Вт, 2024-03-19, 04:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Українська спортсменка добилася перемоги в Будапешті. Аліна Махиня-Стадник здобула "золото" на чемпіонаті світу, що проходить в Угорщині.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-09-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

Эксперт по развитию регионов Украины посетовал журналистам, что его батарея на телефоне быстро разряжается, а они ему напомнили, что быстро и выгодно купить новый аккумулятор samsung s5610 можно онлайн на специализированном сайте tuta.com.ua. В свою очередь журналисты поинтересовались у эксперта решением проблем Львова.




22 вересня в Києві хмарно із проясненнями, часом дощ, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +8...+10 градусів, удень +13...+15 градусів.



Збірна України досягла історичного успіху - вийшла на чемпіонат світу, який наступного року відбудеться в Іспанії. "Жовто-сині" з рахунком 58:66 обіграли Італію у турнірі за 5-8 місця Євробаскету.




У Києві в районі Видубичів з'явиться новий культурний майданчик, прообразом якого можуть бути московські промзони "Красный Октябрь" та "Винзавод".




У п'ятницю, 20 вересня, було скорочено тренерський штаб "Динамо".




З 19 вересня в українському прокаті стартувала біографічна екранізація історії створення корпорації Apple - "Джобс".


В кінці цього тижня, в ході обговорення законопроекту про рівність прав чоловіків і жінок, Сенат Франції проголосував за заборону конкурсів краси, проведених серед неповнолітніх. За закон проголосували 196 сенаторів, проти - 146




Міжнародне рейтингове агентство Moody's Investors Service знизило рейтинг єврооблігацій України до Саа1 з B3 і помістило його на перегляд для можливого подальшого зниження.


Якщо обсяг транзиту газу з Росії до ЄС не збільшиться, доцільно порушити питання про заморожування двох гілок ГТС України про це сказав прем'єр-міністр України Микола Азаров на 10-й щорічній зустрічі "Ялтинська європейська стратегія" (YES).

Экс-госсекретарь США выразила уверенность, что Украина обладает огромным экономическим потенциалом. При этом Клинтон особенно похвалила украинские сельскохозяйственные продукты и шоколадные конфеты, которые можно экспортировать во многие страны мира .




Антикорупційна ініціатива "Святошинські робінгуди" розгромила гральний салон на вулиці Солом'янській в місті Києві.



Эксперт по вопросам образования поведал, что в наши дни куда проще купить контрольную работу по выгодной цене, что можно сделать даже онлайн с помощью сайта workspay.ru, нежели отправить ребенка в садик.



У залах Національного музею українського народного декоративного мистецтва з 20 вересня 2013 року експонуватиметься виставка творів сучасного мистецтва "Намистини Зінаїди Ліхачової. 2010-2013".



Для того, чтобы воспитать ребенка, необходимо заложить в нее основные принципы морали, уважения, восприятия окружающего мира.