Вт, 2024-03-19, 09:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



"У мене інформація про одного хлопця, загиблого навесні, - повідомив Джемілєв. - У Криму агітувала ісламістська організація "Хізб ут-Тахрір". Але це - порушення законів України, кримські татари не повинні воювати".
Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2013-09-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Сайт швейцарского ФК "Тун", соперника киевского "Динамо" в групповом раунде Лиги Европы сообщил, что всех своих соперников по евротурниру этот клуб примет на своем домашнем стадионе "Арена Тун" , вмещающим 10,000 зрителей.



7 вересня в Києві хмарно із проясненнями, уночі місцями невеликий дощ, удень без істотних опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +8...+10 градусів, удень +16...+18 градусів.



"У будь-якій державі органи влади оберігають суспільство своєї країни від присутності, впливу такої особи (Антоніна Догнала). Чому сьогодні наша держава не діє, я не знаю", - зазначив він.


У Києві брати Капранови презентували книжку з історії України у коміксах. Видання має назву "Історія незалежності України" і охоплює період від найдавніших часів до 91-го року минулого століття.



Сьогодні збірна України у Львові проведе поєдинок кваліфікаційного раунду чемпіонату світу-2014. Суперником команди Михайла Фоменка стане збірна Сан-Марино.



Політична асамблея Європейської народної партії прийняла резолюцію, в якій закликає Росію припинити "маніпуляції і шантаж" по відношенню до країн Східного партнерства.



Влада США перехопили повідомлення про те, що Іран збирається атакувати американські посольства в Іраку в разі початку військової операції в Сирії.



Геофізики зі США відкрили на дні Тихого океану гігантський мегавулкан, який за своїми розмірами можна порівняти з Британією або з марсіанською горою Олімп.




Власники великого бізнесу в Україні в переважній більшості підтримують асоціацію з Європейським Союзом, кажуть і експерти, і самі бізнесмени.