Вт, 2024-03-19, 08:25
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Законопроект про збільшення відпустки з 24 до 28 днів і зменшення робочого тижня з 40 до 38 годин може бути розглянутий у парламенті до кінця року.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-09-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



12 вересня в Києві хмарно із проясненнями, уночі без опадів, вранці та вдень часом дощ, вдень місцями гроза, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +12...+14 градусів, удень +18...+20 градусів.




Украина начала строительство завода по производству ядерного топлива в поселке Смолино Кировоградской области.




Донецький "Шахтар" домовився з бразильським півзахисником команди Тайсоном про те, що той прийме українське громадянство.

Легальное такси

 

Хотя финальный текст документа появится не раньше, чем через месяц, некоторые интересные новшества законопроекта можно выделить уже сейчас.





У Ризі 11 вересня у Музеї окупації Латвії відбудеться відкриття виставки «Голодомор в Україні 1932—1933 років — геноцид українського народу».



Партія "Батьківщина " наполягає на негайному проведенні комплексної діагностики організму екс-прем'єра Юлії Тимошенко в умовах незалежної від української системи охорони здоров'я клініці.




Підписання Україною Угоди про асоціацію з Євросоюзом - це морально-політичне фіаско Росії. Російська влада не зможе пояснити народу відмову України від співдружності.




За вісім місяців цього року громадяни розмістили в банках 50 млрд грн, що вдвічі перевищує приріст гривневих заощаджень українців за весь минулий рік.



У Києві на НСК "Олімпійський" у вівторок, 10 вересня, з нічийнім результатом відбувся матч Україна - Англія. Рахунку так і не було відкрито, попри три хвилини додаткового часу.