Вт, 2024-03-19, 13:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Україна виконала багато умов, необхідних для підписання Угоди про асоціацію з ЄС. До такого висновку прийшли учасники "круглого столу" в Інституті зовнішньої політики при МЗС Угорщини.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2013-09-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




"Ця система є обов'язковою в Євросоюзі, а також у низці інших країн, зокрема в Канаді, Австралії та Японії. З липня цього року вона прийнята і в державах Митного союзу".



З 16 по 20 вересня у "Віснику державних закупівель" опубліковано оголошення про результати 700 тендерів на загальну суму 1,15 млрд грн.




23 вересня в Києві хмарно із проясненнями, часом дощ, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +8...+10 градусів, вдень +12...+14 градусів.



Найбільше " донецьких" серед керівників місцевих управлінь Міндоходів (15 осіб) та обласних прокуратур (13), також 12 "донецьких" очолюють облуправління МВС , 7 - керують областями.




Шестая позиция — лучший результат Украины на Евробаскетах. Плюс, наши баскетболисты завоевали путевку на ЧМ-2014.




Пять стран, а именно: Чехия, Словакия, Хорватия, Люксембург и Андорра уже отказались от участия в Евровидении-2014.




Ультрас "Динамо" на своем сайте опубликовали эмоциональное и откровенное обращение к игрокам, тренерам и руководству клуба.




Туреччина стягнула до кордону з Сирією ракетні установки, бронетехніку, танки та армійські підрозділи, а напередодні Стамбул закрив кордон із Сирією.


Український боксер-середньоваговик Макс Бурсак (28-1-1, 12 КО) у дуже наполегливому протистоянні в харківському палаці спорту "Локомотив" переміг одностайним рішенням суддів британця Ніка Блеквела (13-3, 6 КО) і став володарем вакантного титулу WBA Continental.