Вт, 2024-03-19, 08:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Чемпіон світу з вільної боротьби Ібрагім Алдатов визнаний Національним олімпійським комітетом найкращим спортсменом вересня.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-09-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



После удачного выступления сборной Украины по баскетболу на Чемпионате Европы в Словении команда вернулась домой, а спортсмены — к обычной жизни. В то же время мы пообщались с тем, кто приложил немало усилия для успеха сборной на чемпионате



Известный писатель пригласил журналистов на интервью в свою квартиру, в которой они отметил тепло, несмотря на то, что отопительный сезон в городе еще не начался. 




30 вересня в Україні відзначають День усиновлення - свято родин, які взяли під свій захист сиріт.




Сьогодні нічого екстраординарного не відбувається. Хочу наголосити – "недобрі речі" відбуваються вже четвертий рік поспіль, які потребують адекватних професійних дій.




Черговими втратами очок "Шахтарем" і "Динамо" ознаменувався 11-й тур української Прем'єр-ліги.




1 жовтня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...+4 градуси, вдень +9...+11 градусів.



Януковичу просто стало страшно. Бо вся еліта прекрасно розуміє, що ще два кроки і тут повстануть. А коли тут повстануть, то їхні Межигір'я, фабрики, пароходи у них не залишаться.



Як стверджує головний тренер киян Олег Блохін, молодий майор міліції "тикав" йому і "послав на три букви". До того ж, у наставника "Динамо" з трибуни кидалися... біляшами.




В Ірані заарештовано дві людини за підозрою в тому, що вони кинули взуття в президента Хасана Рухані.



У президента РФ Володимира Путіна є політична мрія і "надзавдання" широкого об'єднання "історичних земель" навколо Москви, відтворення імперії СРСР з якимось новим обличчям.


Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс заявив, що готовий надати будь-яку можливу допомогу Федерації футболу України (ФФУ) в разі подання апеляції, щоб пом'якшити покарання ФІФА для збірної України. У відповідь почув звинувачення на свою адресу з боку чиновників ФФУ.




Верховний суд України ліквідував шпарини, що дозволяли боржникам, які взяли гроші під розписку, ухилятися від сплати боргу.




Опалювальний сезон в Києві та низці інших міст України має початися із сьогоднішнього дня, 30 вересня.