Пт, 2024-03-29, 00:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Прорив греблі стався у п'ятницю 13 вересня на річці Когильник в Арцизькому районі Одеської області в 5 км від села Красне близько 13.20.
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-09-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

чорна кава може замінити вино

 

Ізраїльські науковці дійшли висновку, що чорна кава, якщо нею запивати стейк, не дозволяє потрапити в кров від 50 до 80 відсоткам шкідливих речовин, що містяться в "червоному м'ясі"




Крупнейшая европейская бюджетная авиакомпания Ryanair намерена выйти на украинский рынок, когда начнет действовать соглашение об ”открытом небе” Украины с Европейским Союзом, сообщили в компании.





В умовах поглиблення бюджетної кризи та посилення фіскального тиску на неолігархічний бізнес олігархи уникають сплати податків в Україні.




14 вересня в Києві хмарно, сильний дощ, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +12...+14 градусів, удень +14...+16 градусів.



Театральная программа откроется 13 сентября в 20.00 перформансом «Не бог, не царь и не герой» в постановке Владислава Троицкого с участием групп «ДахаБраха», Port Mone, DakhDaughters.




Господарський суд Рівненської області 28 серпня визнав банкрутом державне підприємство «Рівненська сірникова фабрика». Про це йдеться у повідомленні суду.


є
С октября врачи могут остаться без зарплат, а граждане Украины – без медицинской помощи. Об этом заявляет народный депутат Николай Томенко.



Українська армія нарощує свою участь у миротворчих операціях, переходить на стандарти НАТО і вивчає англійську мову. Про це свідчить Річна національна програма співробітництва Україна-НАТО на 2014 рік.




Ігор Марков, якого Вищий адміністративний суд України позбавив депутатського мандата, заявляє, що фракцію Партії регіонів у парламенті тримають у страху.




Резолюцію, котра засуджує методи тиску Росії на країни Східного партнерства, ухвалили в четвер у Страсбурзі з кількома незначними усними поправками.