Вт, 2024-03-19, 13:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




У разі посилення економічного тиску Росії на Україну та інші країни Східного партнерства, Євросоюз готовий надати не тільки дипломатичну, але і практичну підтримку.
Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2013-09-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Франция… Такая романтичная и чувственная. Париж не просто так называют столицей Европы. Начиная с 19 века, в Париже жизнь разворачивалась в постоянной динамике.




У Криму в селищі Коктебель у п'ятницю, 13 вересня, стартував XI Міжнародний музичний фестиваль Koktebel Jazz Festival.




15 вересня в Києві хмарно, дощ, вночі та вранці - сильний, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +12...+14 градусів, вдень +14...+16 градусів.


Виступаючи в Брюсселі в Європейському політичному центрі в ході конференції "Європейська енергетична політика - в напрямку більшої солідарності", глава литовської держави, яка головує в ЄС, заявила, що ціни на російський газ "не засновані на ринкових принципах".




Національний банк України (НБУ ) з 1 жовтня вводить розмінну монету номіналом 50 коп. з нового матеріалу.




Десята палата виправного суду Парижа розпочала сьогодні судовий розгляд у справі української феміністичної організації FEMEN.




Из 800 тендеров на 1,75 млрд. гривен десять крупнейших на 0,82 миллиарда "распилили" компании макеевских бизнесменов, фирма менеджера Пинчука и облавтодоры.



Традиционная десятка наиболее важных для предпринимателей событий недели от ЮРЛИГИ:  нормативно-правовые акты и решения госорганов, вступившие  в силу,  а также новые поступления в системы ЛІГА:ЗАКОН.




Муж заключенной экс-премьер-министра Украины Юлии Тимошенко Александр поздравил свою супругу с годовщиной свадьбы.



Профессиональный праздник работников кинематографии - День украинского кино - установлен Указом Президента Украины № 52/96 от 12 января 1996 года и отмечается ежегодно во вторую субботу сентября.




Полузащитник "Карпат" Младен Бартулович стал героем матча с "Шахтером", записав на свой счет дубль.